top of page

Ce inseamna viata la tara?

Viata la tara inseamna tihna si independenta!

casa zapada copac lumini cer

Viata la tara este provocatoare, te indeamna la cautarea resurselor in tine, nicidecum in afara ta. Te indeamna la a-ti depasi limitele, la a invata mai mult, la a te conecta cu natura mai bine.

Viata la tara te cheama sa ii descoperi misterele, bucuriile si tristetile.

Mai presus de toate, viata la tara te invata cum sa iti produci si prepari propria hrana. Initial, poti avea dubii daca vei reusi ori ba, dar prin aceste provocari, la final, te vei simti invingator!

carne geam slanina maini geam

Viata la tara te invata sa folosesti totul, sa nu arunci nimic. La tara, untura nu se arunca, ci e pusa la loc de cinste. Cu ea gatesti, cu ea faci prajituri, cu ea faci sapun. Doamne, si ce sapun mai iese!

sapun bule maini chiuveta alb

Viata la tara te invata sa consumi sezonal. Sa gasesti retete noi de a pregati ceea ce natura iti ofera in fiecare sezon. Recunosc, a fost, din nou, provocator! Dar asta am simtit sa fac, caci nu mi-o aduc vreodata pe bunica sa fi mancand rosii sau castraveti proaspeti iarna. Viata la tara te invata sa conservi, sa pastrezi ceea ce natura iti ofera vara si pentru perioada iernii.

borcan sticla blat geam negru

Viata la tara te invata sa folosesti plantele medicinale in favoarea ta, sa ti le faci aliat de nadejde la nevoie. Viata la tara te invata sa coci. Sa coci paine, prajituri. Viata la tara scoate din tine un adevarat brutar sau patiser, cum nici nu credeai ca exista!

farfurie strudel desert alb albastru

Dar apoi, viata la tara te cheama si la tihna, la introspectie, la liniste si lin, la odihna.

lumanare lumina farfurie servetel ceara

Si stai... si privesti zilele cum curg. Iar apoi privesti in jurul tau si te bucuri de toate cele pe care le-ai realizat.

La final, privesti inauntrul tau si vezi o bucurie enorma. Bucuria vietii, a cinstei si simplitatii. Bucuria de odinioara!


Andreea,

sufletul Artisan of Joy

Etichete:

35 afișări0 comentarii

Postări conexe

Afișează-le pe toate
bottom of page